Byggnadskonstruktion

Vi är en konstruktionsbyrå som riktar sig till allt ifrån stora beställarorganisationer till mindre byggentreprenörer.

Vilka är Civilbyrån?

Vi arbetar med allt från mindre projekt och utredningar till stora bostadskvarter inom nyproduktion.

Konstruktionsarbetare står och diskuterar

Om Civilbyrån

Civilbyrån är en konstruktionsbyrå som riktar sig till allt ifrån stora beställarorganisationer till mindre byggentreprenörer. Vi erbjuder konsulttjänster inom bygg och anläggningsfacket med inriktning på husprojektering. Vi är experter på byggnadskonstruktion och bland genomförda uppdrag återfinns ett stort antal projekt med varierande storlek inom både ny- och ombyggnation av bland annat skolor, bostäder och sjukhus.

Vi arbetar alltid med de senaste programmen för ritningshantering och beräkningar för att möta kunder och en bransch i ständig utveckling. Större delen av projekteringen sker i avancerade 3D-miljöer.

Vi är den mindre konstruktionsbyrån med fokus på gemenskap och långsiktiga kundrelationer. Idag är vi 11 medarbetare med målet att i lagom takt växa till en grupp väletablerade konstruktörer.

Kontakta oss gärna och berätta hur vi kan hjälpa till i just ert projekt.

Professionell organisation med duktiga medarbetare. Hårt arbetande med hög känsla för service.

Nazif Hasanovic, Dipart Entreprenad AB

Suverän service, bra feedback och duktiga på att förklara olika lösningar. Ställer alltid upp så fort det behövs.

Johan Mörvik, FMS Betong AB

De tjänster vi beställt av Civilbyrån har alltid varit av yttersta kvalité och de levereras med ett stort ansvarstagande. Personalen visar alltid ett glatt och trevligt humör

Fredric Dahlgren, Tresson Balkong

Då vi anser att det är väsentligt med kontinuitet har vi i väldigt hög omfattning använt oss av Civilbyrån. De börjar bli lite av ”experter” på vårt system. De levererar oftast snabbt och vårt förtroende för dem är högt.

Bo Gustafsson, VST NORDIC

I de projekt jag har haft Civilbyrån som konstruktörer har deras handläggare arbetat proaktivt och visat stort engagemang genom hela projekteringen.

Marcus Gustafsson, SKANSKA