Byggnadskonstruktion

Vi är en konstruktionsbyrå som riktar sig till allt ifrån stora beställarorganisationer till mindre byggentreprenörer.

Junior Byggkonstruktör

Junior Byggkonstruktör

Civilbyrån expanderar och behöver stärka upp vår organisation med ytterligare konstruktörer.

Som junior konstruktör hos oss kommer du att få möjligheten att arbeta i varierande projekt, både vad gäller storlek och innehåll. Söker du variationen i att både rita, göra beräkningar samt att ha kundkontakt så är vi rätt företag för dig!

Vi tror att du nyligen fått ut din examen från en högskole- eller civilingenjörsutbildning med inriktning byggnadsingenjör och nu är redo att komma ut i arbetslivet. Vidare tror vi att du har ett genuint intresse av konstruktionsprojektering samt ser möjligheterna i att utvecklas i takt med att bolaget växer.

Vi ser också att du har ett intresse för en fortsatt personlig utveckling och viljan att samarbeta i grupp för bästa möjliga resultat. Vi ser gärna att du besitter grundläggande kunskaper i program som Revit och AutoCAD. Resten lär vi dig!

Varför Civilbyrån?

Vi är det mindre och personligare alternativet där långsiktighet och trivsel är några av våra nyckelord. Vi vet att om personalen mår bra så stannar de kvar, arbetet blir exceptionellt bra och kunderna återkommande. Så vill vi att det skall vara även fortsättningsvis.

Att vi är ett ungt företag som startade för tio år sedan ser vi som mycket positivt. Vi har under denna korta tid lyckats blanda struktur och ordning med lyhördhet, nyfikenhet och flexibilitet på ett mycket bra vis. Vårt mål är att i lagom takt och bibehållen glädje bli 15 medarbetare. En resa som går bra om vi alla mår bra. Vi är och kommer att fortsätta vara det lilla välmående företaget med gedigen kunskap i allt vi gör.

Vill du hjälpa oss att nå våra mål? Kan vi hjälpa dig att nå ditt?

Varmt välkommen att höra av dig till mig:
Tobias Sjölund
Tel: 0733–140 382
Mail: tobias.sjolund@civilbyran.se

Skicka ansökan