Byggnadskonstruktion

Vi är en konstruktionsbyrå som riktar sig till allt ifrån stora beställarorganisationer till mindre byggentreprenörer.

Uppdragsansvarig Byggkonstruktör

Uppdragsansvarig Byggkonstruktör

Som uppdragsansvarig konstruktör kommer du att driva ett antal byggprojekt med ansvar för så väl resursplanering som ekonomi.

Vi tror att du har ca 5 års arbetslivserfarenhet av konstruktionsprojektering samt vana av att ha kundkontakter och att planera din egen och medarbetares insatser i ett projekt. Vidare tror vi att du har ett genuint intresse av att konstruktionsprojektering samt ser möjligheterna i att utvecklas i takt med att bolaget växer.

Vi ser också att du har ett intresse för en fortsatt personlig utveckling och viljan att samarbeta i grupp för bästa möjliga resultat. Vi ser gärna att du besitter goda kunskaper i program som Revit och AutoCAD.

Varför Civilbyrån?

Vi är det mindre och personligare alternativet där långsiktighet och trivsel är några av våra nyckelord. Vi vet att om personalen mår bra så stannar de kvar, arbetet blir exceptionellt bra och kunderna återkommande. Så vill vi att det skall vara även fortsättningsvis.

Att vi är ett ungt företag som startade för tio år sedan ser vi som mycket positivt. Vi har under denna korta tid lyckats blanda struktur och ordning med lyhördhet, nyfikenhet och flexibilitet på ett mycket bra vis. Vårt mål är att i lagom takt och bibehållen glädje bli 15 medarbetare. En resa som går bra om vi alla mår bra. Vi är och kommer att fortsätta vara det lilla välmående företaget med gedigen kunskap i allt vi gör.

Vill du hjälpa oss att nå våra mål? Kan vi hjälpa dig att nå ditt?

Varmt välkommen att höra av dig till mig:
Tobias Sjölund
Tel: 0733–140 382
Mail: tobias.sjolund@civilbyran.se

Skicka ansökan