Byggnadskonstruktion

Vi är en konstruktionsbyrå som riktar sig till allt ifrån stora beställarorganisationer till mindre byggentreprenörer.

Senior byggkonstruktör

Hjälpsam senior byggkonstruktör som är redo för nästa steg?

Att vara en senior konstruktör hos oss inkluderar rollen som gruppmentor, att du vill vara skillnaden som gör skillnaden för våra yngre talanger. Du kommer att stödja 3-4 personer i deras dagliga arbete och utveckling, vara uppdragsansvarig i byggprojekt med ansvar för så väl resursplanering som ekonomi.

Civilbyrån startades med tanken att skapa en arbetsplats som grundarna själva skulle vilja jobba på. Det vi tänker främst på är en mycket bra arbetsmiljö med glädje, gemenskap och en rimlig arbetsbelastning, där vi firar våra framgångar. Är detta något som tilltalar dig? Vi skulle bli glada om du skickade oss ett mail för att visa ditt intresse.

Vi letar efter en person som har:

  • Cirka 15 års arbetslivserfarenhet (eller mer) av konstruktionsprojektering samt god vana gällande projektekonomi och resursplanering.
  • Ett genuint intresse av att leda, utveckla och inspirera kollegor samt ser möjligheterna i att vara med och utveckla ett bolag i tillväxt.

Är du som person dessutom lyhörd, prestigelös och flexibel kommer du trivas mycket bra hos oss. Din ålder är oväsentlig.

Som konstruktör har du kompetens inom husbyggnad, både nyproduktion samt om- och tillbyggnad. Har du dessutom erfarenhet från bro & anläggningsprojekt är det mycket positivt. Vad avser utbildning tror vi att du har byggteknisk examen från universitet/högskola alternativt motsvarande yrkesutbildning tillsammans med gedigen yrkeserfarenhet (exempelvis tekniskt gymnasium, yrkeshögskola eller KY-utbildning).

Gruppen du kommer till är ett fint sammansvetsat gäng med en positiv anda. Åldersspannet på företaget är idag mellan 24-54 år och könsfördelningen är ca 40% kvinnor och 60% män. Alla är nyfikna personer med öppet tänk för nya idéer och som ständigt vill lära sig mer och utvecklas.

Omfattning

Vi ser helst att du som kommer till oss vill jobba heltid. Önskar du däremot gå ner i arbetstid, erbjuder vi självklart även den möjligheten.

Varför Civilbyrån?

Vi är det mindre och personligare alternativet där långsiktighet och trivsel är några av våra nyckelord. Vi vet att om personalen mår bra så stannar de kvar, arbetet blir exceptionellt bra och kunderna återkommande. Så vill vi att det skall vara även fortsättningsvis.

Att vi är ett ungt företag som startade för tio år sedan ser vi som mycket positivt. Vi har under denna korta tid lyckats blanda struktur och ordning med lyhördhet, nyfikenhet och flexibilitet på ett mycket bra vis. Vårt mål är att i lagom takt och bibehållen glädje bli 15 medarbetare. En resa som går bra om vi alla mår bra. Vi är och kommer att fortsätta vara det lilla välmående företaget med gedigen kunskap i allt vi gör.

Vill du hjälpa oss att nå våra mål? Kan vi hjälpa dig att nå ditt?

Varmt välkommen att höra av dig till mig:
Tobias Sjölund
Tel: 0733–140 382
Mail: tobias.sjolund@civilbyran.se

Skicka ansökan